PassiveNation
nike roshe one - Printable Version

+- PassiveNation (https://passivenation.com)
+-- Forum: Forums (https://passivenation.com/Forum-Forums)
+--- Forum: PS3 (https://passivenation.com/Forum-PS3)
+---- Forum: Backups (https://passivenation.com/Forum-Backups)
+---- Thread: nike roshe one (/Thread-nike-roshe-one)nike roshe one - Ernest Bloomfield - 06-15-2020

ÿþVi har sett nike roshe one allt från tullar som skapades för hand, andra som gjordes med NIKEiD och till och med några Air Mag-inspirerade par som officiellt släpptes av Nike hos återförsäljare. Så jag bestämde mig för att se högt och lågt ut för några av de bästa Air-Mag-inspirerade sneakers som har skapats under de senaste åren. Låt oss ta en titt på några av de bästa. Det finns några märken, samarbeten och underklasser av sneakers som ingen kan motstå. Mellan de stora varumärkena och deras anmälare finns det definitivt några spark som alla hoppas kommer att landa i sin samling.

Det kan bero på den begränsade mängden, eller bara för att designern är berömd. Oavsett anledning är att om ett par gymnastikskor har några specifika ord knutna till dem, kommer de troligen inte att stanna kvar i hyllorna länge. Nästan varje sneakerhead har en favoritdesigner, eller kanske en nike shoes favorit typ av sparkar, som månlinjen från Nike, eller kanske du gillar samarbetet Independent x Vans. Oavsett vad du gillar, finns det en rad sparkar för dig. Det är lika enkelt som undermärket på skon som kommer att se till att det är slut. Oavsett om människor gillar dem nike air max thea eller inte, hypebeasts kommer alltid att svepa dessa smyger från hyllorna.

Rakt framför mig vid linjen stod en kille som bar ett beat-up-par av "White / Infrared" 6s som tappade tidigare i år. Han missade Nike-släppet tidigare samma morgon och hoppades desperat att de skulle har fortfarande sin storlek (8) när han kom dit. Trots att Foot Locker-folket berättade för honom att han inte hade något att oroa sig för var han fortfarande nervös. det kommer alltid något annat ner i horisonten som han vill, som "Legend Blue" 11-talet som tappar i december.

20:40 - Vi vet inte vad nike free vi kan förvänta oss av evenemanget med lanseringen / avslöjandet, och vi möter alla oroliga i hotellets lobby. Vi följer Nike-reparna utanför och hälsas av minst 5 svarta maseratiser. Chaufförerna berätta för oss att komma in, och showen börjar. Vi tar en kort körning ner på gatan till en hög struktur där Maseratis börjar köra hela vägen upp till taket av byggnaden. Vi hamnar på Fiat's testspår på taket. Ja, det finns en testbana på taket, och ja, vi körde på tävlingsbanan riktigt, riktigt snabbt. Efter några varv runt banan tar vi ut bilarna fulla av spänning och adrenalin och förbereder oss för evenemanget.

Att till och med övervägas, för att inte tala om att bli en del av de utvalda få som deltar i detta evenemang är verkligen en ära. Ett stort tack till mina nya vänner på Jordan Brand / Nike. Kicks on Fire hälsar dig! Jag ser redan fram emot nästa. Nike ger Blazer Low ett nytt roligt utseende för sommaren när vi ger dig officiella bilder av den iögonfallande sneakeren. Täckt i ett isblått texturerat läder i hela det övre, detta Nike Blazer Low markeras av 3D chenille Swooshes som nike air force 1 har placerats på sidopanelerna. Chenillen Swooshes kommer i Royal Blue och Ice Blue och ger definitivt skon dessa lettermanjackor vibbar.

Ytterligare detaljer inkluderar Ice Blue rep snören, tonal branding på tungan och hälen, och en Light Bone vulkaniserad gummisula enhet. Saker blir allt bättre för Nike. De kommer närmare och närmare sin slutpunkt efter att ha fått patent på teknik som kommer att föra dem närmare 3D-detaljer. Enligt Business Insider skulle detta fungera: sneakerheaden skulle gå online och anpassa sina sko - färg, storlek, stil. Sneakerhead skulle då ta emot en [Image: nike air force 1-467gev.jpg] fil för att skriva ut sneakerbilden, och sedan händer magin.