PassiveNation
Adidas Ultra Boost 2020 Vapour Pink - Printable Version

+- PassiveNation (https://passivenation.com)
+-- Forum: Forums (https://passivenation.com/Forum-Forums)
+--- Forum: PS3 (https://passivenation.com/Forum-PS3)
+--- Thread: Adidas Ultra Boost 2020 Vapour Pink (/Thread-Adidas-Ultra-Boost-2020-Vapour-Pink)Adidas Ultra Boost 2020 Vapour Pink - mfa2k8cp - 03-15-2021

[Image: fv8358-vavaft_2.jpg]


Adidas Originals zal tijdens het nieuwe jaar tientallen nieuwe kleuropties van hun nieuwste checkschoen.com hardloper aanbieden, waaronder deze aankomende ‘Metallic Copper’ iteratie. Het heeft een Sail Primeknit-bovenwerk met bijpassende veters en een kanten kooi met Black Three Stripes. Een doorschijnende hielclip met mat koperen rand bovenop een Copper Metallic Boost tussenzool en Black Continental rubberen buitenzool completeert het ontwerp.


Parley for the Oceans en adidas werken voor het eerst samen aan de Schoenen Adidas Groen en presenteren de hightech hardloper in een elegante "Legend Ink". Deze nieuwe UltraBOOSTs zijn gedeeltelijk gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan en zijn zowel duurzaam als stijlvol, zonder in te boeten aan prestatiekenmerken.


Het bovenwerk is gekleed in een Adidas Ultra Boost 2020 Vapour Pink marineblauwe tint die zo rijk en donker is dat het er bijna zwart uitziet. Deze stijlvolle constructie van gebreid en neopreen wordt geaccentueerd door een statisch-achtige grijze Three Stripes-graphic die direct op de synthetische middenvoetkooi is geborduurd en een lichte maagdenpalm-bies op de hielclip. Op de tong verschijnt een co-branded adidas Running / Parley for the Oceans graphic.


Adidas Originals brengt weer een gloednieuwe Stijlvol Ultra Boost 2020-colorway uit voor de maand april. Dit aanbod van de adidas Ultra Boost 2020 heeft een grijs gebreid bovenwerk gecombineerd met een bijpassende kanten kooi met zwart gestikte drie strepen. Een Gray Boost-middenzool gedetailleerd met groene digitale spikkels op de hiel bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


https://www.checkschoen.com/